Lirik Kembang Mawar – Arda feat NdarBoy Genk 😭

Terakhir diperbaharui: May 19, 2020

Lagu kembang mawar dinyanyikan oleh Ardha Krisna Pratama dan Ndarboy Genk, dirilis 17 Mei 2020 melalui kanal Youtube Ndarboy Genk untuk mengenang Alm Didi Kempot.

Lirik lagu kembang mawar penuh dengan ungkapan sedih 😭, bikin merinding ketika lagunya diputar, namun ada pesan semangat untuk tetap meneruskan perjuangan Alm Didi Kempot. Terus berkarya, tetap semangat, SOBAT AMBYAR KUAT!

Berikut lirik & video clip Kembang Mawar – Arda X NdarBoy Genk

Lirik Kembang Mawar – Arda feat NdarBoy Genk

Udan udan sing tak enteni
Kanggo nutup eluhku sing mili
Dudu klambi anyar
Sing tak caoske njenengan

Nanging kembang mawar
Sing tak tabur ning sarean

Aambyar atiku kerungu kabar
Nggregel ati iki durung sadar
Dudu kembang tebu
Sing tukul gampang kangingan
Nanging tapak tilasmu terkenang

Dudu sanak dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi saksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane

Houwoo
houwoo ooo
houwoo
Hoo ooo oooo

Dudu sanak dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi saksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
O oo houwo

Leave a Comment